Byť tak modelkou...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mám alebo nie????

mam strasny problem-zase rozhodovanie. Chcela by som sa prihlasit do jednej modelingovej sutaze,ktora byva kazdy rok.Vedela som,ze sa toto leto uskutocni.A vedela som aj to, ze tento rok pockam a prihlasim sa az na rok, lebo tento rok by mi modeling len zavadzal-chcem totiz dokoncit vela veci.. Ale co ak nie??? Co ak by som to predsa len mala skusit??? Neviem,či mam alebo nie...

mojim problemom je to, ci to mam skusit tento rok, alebo az o rok...viem,ze lepsie by bolo asi pockat ten rok...lebo zatial by som dokoncila zakladku,skoncila vsetky kruzky na ktore chodim a aj tak si myslim, ze od 15 by bol modeling lepsi.ale stale ma to na tu sutaz tak taha...a najviac sa bojim toho, ze keby som vyhrala, moje okolie ma zavrazdi. a to doslova...nehovoriac o spoluziakoch...preto by som mala asi ten rok pockat, kym od nich vypadnem,nemyslite????

lebo aj ked mi je jedno,co si budu o mne mysliet, sposobia mi velke problemy-viem to, lebo ich uz dobre poznam.v zivote by nezareagovali dobre, kebyze sa mi nahodou pritrafi nieco dobré.

Please pomozte mi, lebo pred takouto dilemou som este v zivote nestala!!!Viem, ze rozhodnutie je na mne,ale..

dik za nazory :)


Modeling | stály odkaz

Komentáre

  1. ano
    vzdy budu okolo teba taki, ktori ti nebudu priat to najlepsie, na to si musis zvykat, ja keby som na modeling mala tak by som sa uz davno prihlasila, totiz pri tomto povolani, mozes studovat, cestovat, byt pekna, mudra, vsade uznavana, ale iba na tebe je, ze ako si slavu cenis...
    skus, ak si silna, tak pri tom zvladnes aj ine veci, nic s tym nestratis iba ziskas. i ked to bude dobra, ci zla skusenost...
    :) vela stastia
    publikované: 01.08.2007 18:51:00 | autor: andreanagy1987 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Poradím Ti ako bývalá riaditeľka modelingovej agentúry
    Ak sa chceš stať modelkou, tak si nám mala uviesť (bez rozpakov) svoje miery a doterajšie skúsenosti a jazykové znalosti. Kým nebudeš pripravená po každej stránke, ešte sa tam neprihlasuj! Keď tam prídeš ako "hotová" modelka (bez problémov Ti dám osobnú konzultáciu), tak môžeš zažiariť a prípadne aj vyhrať. Odhadujem u Teba dostatok sebavedomia, keďže sa pohrávaš s myšlienkou na víťazstvo. Musíš byť však aj sebakritická a spolu s rodičmi zvažovať plusy aj mínusy. Najlepší vek je 16 rokov, ale to si musíš zhodnotiť Ty sama aká sa cítiť byť vyspelá. Ak chceš rozšir svoj príspevok o tieto info alebo daj do komentára. Tiež by ma zaujímalo vekové rozpätie súťažiacich. Musíš byť pripravená na pot a slzy a až neskôr na slávu a peniaze. Zatiaľ toľko.
    publikované: 01.08.2007 19:36:16 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ach ženy....
    ...čo to z vás len vyrastá? Tie -modelkovské- móla niekedy dosť pružia... môžeš stratiť rovnováhu, spadnúť či vyvrtnúť si členok. To Ti nestojí za to:)
    publikované: 01.08.2007 22:27:03 | autor: davinco (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. this
    tak ako sorry, hehe ale ten nazov tohto blogu..chcem byt supermodelka..holka perspektivne modelky zacinaju 14-15.. a to si naozaj myslis, ze by si vyhrala?mozes byt akokolvek pekna, ale mozno nemas ten spravny charakter..a ty ho nemas..lebo ako modelka by si neriesila veci ako kruzky a spoluziaci, ale potrebovala by si akurat tak suhlas rodicov..a kebyze to CISTOU nahodou vyhras, asi by si mala individualny studijny plan, moja =))
    publikované: 06.08.2007 04:13:38 | autor: ka3na (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. takze
    myslim si ze viem na aku sutaz si sa prihlasila ....a poviem ti na tej sutazi vyhra len baba z blavy ktora ma dost penazi...ver tomu ja som kukala slovenske vitazky a vzdy ta baba bola z blavy a bola pri prachoch to viem lebo ich mamy boli raz v novinach....tagze tak
    publikované: 08.08.2007 11:17:12 | autor: romca (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014