Byť tak modelkou...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tie blbé diéty...je mi zle keď vidím čo robia s ľudmi...

Moja kamoška zo školy mi povedala : "Bubli, ja idem držať diétu...budem jesť len vtedy,keď pocítim kŕče v bruchu." A druhá kamka na to: "Ja ani vtedy nejem, vydržím."

No a to je podľa mňa choré...A možno si myslíte, že každá modelka musí byť chudá ako stonka a nemôže nič jesť...ako som na začiatku hovorila, že keby mňa nezobrali do agentúry len preto, že musím vážiť nejako pod 45 kilo, tak stade jednoznačne odídem. A nielen to.

Myslím, že som dosť chudá, aj keď každý deň jem plno sladkostí, nepriberám. No vážim 52 kg pri výške 172 cm. Možno sa vám to zdá veľa, ale podľa mňa to veľa nieje...možno keby ste ma videli, tak by ste tiež hovorili že som chudá, mám totiž aj veľmi dlhé nôžky :).

Mne mamina furt hovorí, že som tučná...so smiechom, ale asi nie zop srandy. Hovorím jej , že dostanem anorexiu a na tom sa smeje ešte viac :D

Ale hladovať kvôli diéte, len aby som schudla...nedokázala by som to.Preto sa asi nenakazím anorexiou :)

Aj keď to sa v podstate nedá nakaziť, ale anorexiu by som podľa mňa nemala, lebo by som nedokázala hladovať. Mám strašne rada jedlo a hlavne sladké :) Práve preto. Mňam :)


Modeling | stály odkaz

Komentáre

  1. anorexiou
    sa rozhodne "nenakazis" :)

    a 52 kg na 172 cm? a niekto ti povie ze si tucna..imo trocha chore..
    publikované: 27.03.2007 14:34:56 | autor: camelle (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :) ani ja sa
    anorexiou nenakazim, velmi rad jem a aj tie akoze nezdrave neuveritelne dobre veci :))) no, ale na mne to tiez nie je vidiet, ale modeling nerobim, a ani nebudem :)))
    publikované: 27.03.2007 14:45:15 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014