Byť tak modelkou...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

M.O.D.E.L.I.N.G.

Alebo ďalšia "nechápačka" z modelingu...

Teda, nie celkom z modelingu, ale priamo z mojej triedy.

Viete, v mojej triede je to tak: každý uznáva jednu babu. Nemôžem sem napísať jej meno ani nič, takže ona bude Lily (akože :D).

Lily má dve choroby, s ktorými sa však dá žiť- nieže by ste ma zle chápali- proste nemá žiadnu rakovinu ani epilepsiu ani nič podobné, len nieje dobrá v dvoch veciach- proste ako niekto nie je nadaný napríklad na matiku a nevypočíta ani to, čo sa učia na prvom stupni, tak to je tá jej "choroba". Toto o nej vie každý, takže je to základné TO, čo o nej napíšem.

Nie je najškaredšia (čo však z "krások" z našej triedy nie je nič ťažké-oni sami sa považujú za škaredé, no neviem...) a je chudá, ale nie zase až taká vysoká (ako ja :DDDDDDDDDD ale nie) a vlasy si farbí asi od siedmich rokov, takže ich má celé poničené a prefarbené asi na stí krát, takže asi za to ju všetci považujú za veľmi peknú- alebo pre postavu. Ešte je aj jedna baba považovaná za hviezdu, ale tú nejdem opisovať, lebo by ste sa asi zľakli :).

No ale každý na tú podľa nich peknú babu Lily hovorí, že je mantavá, nemožná a berú ju ako za najväčšie "drevo" na svete, proste za totálne nemožnú a nemotornú, ale nie v zlom. Napríklad , keď dá kôš na basketbale, začnú jej všetci tlieskať, alebo keď prečíta jednu vetu bez chyby.

Možno sa vám zdá, že je považovaná ze hviezdu- za hviezdu každej párty, žúrky...ale nie je.

Takže asi tak. No teraz niečo, čo možno nei je pravda, ale ja som si to zobrala vážne- modelky možno nemajú byť len pekné.Samozrejme, treba tam viac, ale myslím, že modelky nemajú byť pekné. Musia super vyzerať, ale iony musia byť najmä osobnosti. Toto si budem vravieť stále dookola. Takže darmo na ňu niekto povie, že bude modelka, keď by na móle spadla (možno aj ja, ale teraz je reč o nej, dobre? :DDD), takže pre mňa modelkou nebude nikdy.

Veď keď si zoberiete hocijakú reklamu, hocijakú modelku, tak všetko sú výnimočné tváre, a nemusia byť pekné.

Takže ja sa riadim osobitým mottom , že modelky nemajú byť pekné. Ony majú byť osobnosti.

Cmuk

Bublinqaaaa


Modeling | stály odkaz

Komentáre

  1. jj
    vynimocna.. nie pekna.. :) pekna bab je svojim sposobom kazda, len nema na to az tak najsuper postavu.. :)
    myslim si ze ale, ked uz ces byt tou supermodelkou, nemusis mat nic v hlave, ale musis daco vyzarovat... aaaale aj tak.. radsej v hlave nieco maj.. potom bude to vyzarovanie silnejsie :)
    publikované: 17.03.2007 20:12:03 | autor: akynka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014